Activiteiten in Portland OR

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Portland OR bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Portland OR biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Portland staat bekend om zijn kunst, eten en cultuur. Maar wat zijn de leukste dingen om te doen in deze stad? Bekijk onze lijst met de top 5 activiteiten waar je hart sneller van gaat kloppen! Of je nu een inwoner bent of slechts een korte tijd op bezoek, voeg deze zeker toe aan je lijst!

  1. Bezoek het Oregon Museum of Science and Industry - het is een geweldige plek om meer te leren over de geschiedenis van deze geweldige stad.
  2. Maak een wandeling of fietstocht door Washington Park - er is zoveel te zien en te ontdekken!
  3. Bekijk de eetstalletjes - Portland heeft een aantal van de beste street food in het land.
  4. Ga op een brouwerij tour - Portland is de thuisbasis van enkele van de beste ambachtelijke brouwerijen in de wereld.
  5. Ga naar een show in de Crystal Ballroom - deze historische zaal is een van de coolste muziekpodia van de stad.
    1. Dus daar heb je het, de 5 leukste activiteiten in Portland. We hopen dat je er net zoveel plezier aan beleeft als wij! Als je ooit op zoek bent naar meer ideeën over dingen om te doen in PDX, neem dan zeker een kijkje op onze blog of bel ons - wij kennen alle beste plekjes.

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Portland OR! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Portland OR stuur ons je tip door.