Eten en drinken in Portland OR

Een belangrijk onderdeel van wonen en werken in Portland OR is natuurlijk de gastronomie.

Er is geen tekort aan geweldige plekken om te eten en te drinken in Portland. Van inventieve eetkarretjes tot bekroonde restaurants, de stad heeft voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar een heerlijke brunchplek of een ambachtelijke bierbar, dit zijn enkele van de beste plekken om te eten en te drinken in Portland.

Als je op zoek bent naar de populairste gerechten in Portland, zul je veel variatie vinden. Van lokale favorieten als Voodoo Doughnuts en Pok Pok tot nationale ketens als Taco Bell en Chipotle, er is voor elk wat wils. En met een breed scala aan keukens vertegenwoordigd, bent u er zeker van om iets naar uw smaak te vinden.

Dus of je nu in de stemming bent voor een authentieke Portlandia maaltijd of gewoon een snelle hap wilt, je zult het hier zeker vinden.

Het varieert, maar aan de lage kant zou je waarschijnlijk voor ongeveer /dag kunnen eten. Goedkope opties zijn onder meer straatvoedsel, voedselwagens en Aziatische supermarkten. Er zijn ook een aantal restaurants die 's middags prix fixe menu's aanbieden.

Als je op zoek bent naar iets luxers, kun je gemakkelijk -0/dag uitgeven aan eten. Sommige van de beste restaurants in Portland zijn vrij duur, maar er zijn ook genoeg betaalbare opties als je weet waar je moet zoeken.

Als je op zoek bent naar een paradijs voor liefhebbers van eten, kijk dan niet verder dan Portland. Deze stad heeft voor elk wat wils, of je nu in de stemming bent voor een klassieke Amerikaanse hamburger of een exotisch internationaal gerecht. Met zo veel geweldige restaurants om uit te kiezen, heb je misschien moeite om te beslissen waar je eerst gaat eten!

TIP: Leer voordat je op culinaire ontdekkingstocht gaat bijvoorbeeld eens hoe je de namen van het eten en drinken in het Engels zegt!  

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.