Veiligheid in Portland OR

Is het veilig in Portland OR voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Portland OR? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Portland OR?

Is het veilig in Portland voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Portland?

Ja, Portland is een veilige stad voor toeristen. Er is weinig criminaliteit en de stad is goed begaanbaar. Maar zoals bij elke stad is het altijd belangrijk om je bewust te zijn van je omgeving en voorzorgsmaatregelen te nemen, zoals je bezittingen niet onbewaakt achterlaten in drukke gebieden of 's nachts alleen rondlopen.

Er zijn ook bepaalde gebieden van Portland die gevaarlijker zijn dan andere, dus het is een goed idee om te onderzoeken welke buurten het meest geschikt zijn voor uw behoeften voordat u op bezoek gaat. Al met al is Portland echter een zeer gastvrije en veilige stad voor toeristen!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.