Klimaat in Portland OR

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Verenigde Staten is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Portland OR voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Portland OR gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Portland OR. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Portland? Het weer in Portland is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Portland weer.

Het klimaat in Portland is gematigd, met zowel droge als vochtige perioden. Er valt het hele jaar door redelijk wat regen, dus neem je regenjas mee! De temperaturen variëren meestal van midden -1 graden Celsius (30 Fahrenheit) tot midden 21 graden Celsius (70 Fahrenheit).

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.