Kaart Portland OR

De kaart van Portland is vrij rechttoe rechtaan. Het is een grote stad, en verdeeld in verschillende buurten. Over het algemeen is het zo dat hoe zuidelijker je komt, hoe meer bedrijvigheid je aantreft. North Portland is waar veel jonge hippies wonen, terwijl Southeast vol zit met kunstenaars en muzikanten. In het zuidwesten wonen veel middenklasse gezinnen, en in het centrum gebeurt al het zakelijke

Als je een idee wilt krijgen van hoe Portland eruit ziet, kijk dan maar eens naar de populaire tv-show Portlandia. Het geeft een goed beeld van de unieke smaak van de stad. Of beter nog, kom zelf eens kijken! Je zult niet teleurgesteld zijn.

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Portland OR je het beste verblijft! Ga je vooral naar Portland OR om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Portland OR is bijvoorbeeld Forest Park.

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Portland OR. 

Met behulp van een plattegrond van Portland OR kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.