Activiteiten in Puerto Vallarta

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Puerto Vallarta bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Puerto Vallarta biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Als het gaat om het vinden van dingen om te doen in Puerto Vallarta, zul je je nooit vervelen! Er zijn tal van activiteiten om uit te kiezen, of je nu op zoek bent naar iets ontspannends of iets spannends. Hier zijn vijf van de leukste activiteiten in Puerto Vallarta - we beloven je dat je er geen van wilt missen:

  1. Wandelen en het verkennen van de omliggende natuurgebieden
  2. Naar het strand gaan en zwemmen in de oceaan of boottochtjes maken
  3. Winkelen en mensen kijken in de levendige binnenstad
  4. Dagtochtjes maken naar nabijgelegen bergstadjes of dorpjes
  5. De nacht doorbrengen in een van de vele nachtclubs of bars
    1. Vallarta is een geweldige plek om te bezoeken en heeft voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar avontuur, ontspanning, of gewoon wat plezier in de zon, zal Puerto Vallarta niet teleurstellen. We hopen dat je alles wat deze prachtige stad te bieden heeft kunt ervaren tijdens je verblijf. Wat was je favoriete activiteit in Puerto Vallarta?

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Puerto Vallarta! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Puerto Vallarta stuur ons je tip door.