Kaart Puerto Vallarta

Puerto Vallarta ligt aan de Pacifische kust van Mexico, in de staat Jalisco. De stad ligt aan een baai, met stranden die zich kilometers in beide richtingen uitstrekken. Puerto Vallarta is een populaire toeristische bestemming, met zijn levendige sfeer en mooie landschap.

Op de kaart van Puerto Vallarta zie je de stad omgeven door bergen, met de baai in het midden. De straten zijn aangelegd in een rasterpatroon, waarbij de belangrijkste doorgaande weg langs de waterkant loopt. Er zijn veel hotels en resorts gegroepeerd rond de baai, en ook restaurants en winkels. Puerto Vallarta is een betrekkelijk kleine stad, maar ze heeft bezoekers veel te bieden.

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Puerto Vallarta je het beste verblijft! Ga je vooral naar Puerto Vallarta om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Puerto Vallarta is bijvoorbeeld .

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Puerto Vallarta. 

Met behulp van een plattegrond van Puerto Vallarta kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.