Klimaat in Puerto Vallarta

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Mexico is . 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Puerto Vallarta voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Puerto Vallarta gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Puerto Vallarta. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Puerto Vallarte? Het weer in Puerto Vallarte is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Puerto Vallarte weer.

Het klimaat in Puerto Vallarta is tropisch, met gemiddelde temperaturen variërend van de lage 70's tot de hoge 80's. Het regenseizoen loopt van mei tot oktober, terwijl het droge seizoen duurt van november tot april. Voor een meer gedetailleerde weersvoorspelling, kunt u de kaart hieronder raadplegen.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.