Veiligheid in Puerto Vallarta

Is het veilig in Puerto Vallarta voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Puerto Vallarta? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Puerto Vallarta?

Is het veilig in Puerto Vallarta voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Puerto Vallarta?

Ja. Puerto Vallarta is een veilige en gastvrije bestemming voor toeristen. De lokale bevolking is vriendelijk en er is veel te doen en te zien in de omgeving.

Zorg ervoor dat je bewust blijft van je omgeving en volg de veiligheidsrichtlijnen die door de lokale autoriteiten zijn opgesteld. En drink altijd verantwoord, want alcohol kan leiden tot gevaarlijke situaties als het niet met mate wordt geconsumeerd. Geniet van je tijd in Puerto Vallarta!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.