Activiteiten in Rio de Janeiro

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Rio de Janeiro bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Rio de Janeiro biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Rio de Janeiro, Brazilië is een adembenemende stad die toeristen veel te bieden heeft. Van de wereldberoemde stranden Copacabana en Ipanema tot het iconische standbeeld van Christus de Verlosser, er is genoeg om bezoekers bezig te houden en te vermaken. Hier zijn vijf van de leukste activiteiten in Rio de Janeiro.

  1. Blijf hangen op het strand van Copacabana met een koud biertje in de hand en geniet van het prachtige uitzicht op de Suikerbroodberg in de verte.
  2. Klim naar de top van de Corcovado berg en geniet van het ontzagwekkende schouwspel van Rio's wereldberoemde Christus de Verlosser standbeeld.
  3. Spring op de fiets en verken Rio's weelderig beboste hellingen die naar de wereldberoemde stranden leiden.
  4. Breng een avond door met het drinken van cocktails en het kijken naar de wereld die voorbijgaat vanaf een van Rio's trendy bars op het dak
  5. Neem deel aan een sambales of feest de hele nacht door op een van Rio's beroemde carnavalsfeesten!
    1. Dus, als je op zoek bent naar een vakantie vol avontuur en opwinding, dan is Rio the place to be! Zorg er wel voor dat je je tickets snel boekt - het wordt dit jaar zeker een populaire bestemming. En vergeet niet te genieten van al het heerlijke eten terwijl je daar bent - Brazilië staat bekend om zijn heerlijke keuken. Bedankt voor het lezen van onze gids over de 5 leukste activiteiten in Rio de Janeiro!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Rio de Janeiro! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Rio de Janeiro stuur ons je tip door.