Klimaat in Rio de Janeiro

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Brazilië is Warm heel jaar door. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Rio de Janeiro voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Rio de Janeiro gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Rio de Janeiro. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Rio de Janeiro? Het weer in Rio de Janeiro is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Rio de Janeiro weer.

Rio de Janeiro heeft een tropisch savanneklimaat, dat het hele jaar door heet en vochtig is. De gemiddelde hoge temperaturen liggen tussen 84-86 graden Fahrenheit, terwijl de gemiddelde lage temperaturen tussen 68-72 graden Fahrenheit liggen. Het regent het hele jaar door, waarbij september de natste maand is.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.