Activiteiten in Siem Reap

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Siem Reap bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Siem Reap biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Siem Reap is bekend om zijn wereldberoemde Angkor Wat tempel, maar er is in deze charmante stad veel meer te doen dan alleen de bezienswaardigheden bekijken. Van winkelen en dineren tot fietsen en zwemmen, Siem Reap heeft voor iedereen iets leuks te bieden. Hier zijn de vijf leukste activiteiten in Siem Reap:

  1. Verken de oude tempels en ruïnes van de stad.
  2. Reis naar het platteland en ga vissen of wandelen in de jungle.
  3. Bezoek de nachtmarkten en ga op zoek naar lokaal handwerk.
  4. Volg een kookles of proef de traditionele Khmer-keuken in een lokaal restaurant.
  5. Dans de hele nacht door in een van de nachtclubs of bars van Siem Reap.
    1. Siem Reap is een stad die toeristen tal van activiteiten biedt om van te genieten. Van het verkennen van de tempels en ruïnes, tot het genieten van een ontspannen boottochtje op de rivier of je tegoed doen aan heerlijk eten, er is hier voor ieder wat wils. We hopen dat je onze lijst met de 5 leukste activiteiten in Siem Reap met plezier hebt gelezen en wensen je een geweldige tijd tijdens je verblijf!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Siem Reap! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Siem Reap stuur ons je tip door.