Workation in Siem Reap

Van de oude tempels van Angkor Wat tot het bruisende nachtleven van Siem Reap is er genoeg te zien en te doen in deze bruisende stad. Maar als je op zoek bent naar een extra bijzondere ervaring, waarom probeer je dan niet een workation? Wat is dat, vraag je? Een workation is gewoon een vakantie waarbij je ook werkt - perfect voor digitale nomaden of ondernemers die uit hun gebruikelijke werkruimte willen stappen en een nieuwe bestemming willen verkennen.

En Siem Reap is de perfecte plaats om dat te doen - met zijn betaalbare kosten voor levensonderhoud, geweldige wifi-infrastructuur, en overvloed aan co-working spaces is het de perfecte plek om je te vestigen en wat werk gedaan te krijgen. Een workation is een combinatie van werk en vakantie, en Siem Reap is er de perfecte plek voor! Met zijn dosis oude geschiedenis, fascinerende tempels, en lieflijke Cambodjaanse gastvrijheid heeft Siem Reap voor elk wat wils - zelfs voor de work-a-holic. En met zijn snelle internetverbindingen en overvloed aan cafés en coworking ruimtes is het een toevluchtsoord voor digitale nomaden geworden.

Dus of je nu wat werk gedaan wilt krijgen terwijl je op vakantie bent, of gewoon een tijdje de nomadische levensstijl wilt leven, Siem Reap is de perfecte bestemming voor een workation!

Ben je dus op zoek bent naar een unieke manier om te reizen en tegelijkertijd wat werk gedaan te krijgen, dan is een werkvakantie in Siem Reap perfect voor jou.

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.