Klimaat in Siem Reap

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Cambodja is . 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Siem Reap voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Siem Reap gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Siem Reap. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Siem Reap? Het weer in Siem Reap is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Siem Reap weer.

Siem Reap heeft een tropisch savanneklimaat. De gemiddelde temperatuur is ongeveer 28 graden Celsius (82 graden Fahrenheit). De heetste maanden zijn maart tot en met mei, en de koelste maand is december. Siem Reap krijgt ongeveer 2100 millimeter regen per jaar, waarvan de meeste valt tussen juni en oktober.

Siem Reap is het hele jaar door een prima plek om te bezoeken, omdat het weer er zo constant is. Als u echter op zoek bent naar het beste weer en de minste regen, dan zijn januari tot en met april de ideale tijd om Siem Reap te bezoeken.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.