Activiteiten in Singapore

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Singapore bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Singapore biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Weet je wat de 5 leukste activiteiten in Singapore zijn? Zo niet, dan staat je iets te wachten! In deze blogpost zullen we de 5 leukste activiteiten in Singapore met je delen, die je reis zeker gedenkwaardiger zullen maken. Van het bezoeken van iconische bezienswaardigheden tot het smullen van heerlijk lokaal eten, er is voor iedereen wel iets te beleven in Singapore. Dus, zonder verdere omhaal, laten we beginnen!

  1. Bezoek een van de vele dierentuinen of wildparken van de stad en kom dicht bij een aantal verbazingwekkende wezens.
  2. Ga naar het Marina Bay Sands gebied voor een scala aan high-end winkels, restaurants en bars.
  3. Maak een wandeling of fietstocht door de weelderige Botanische Tuinen.
  4. Proef de unieke keuken van Singapore in een van de vele hawker centres.
  5. Bezoek een show of geniet van het uitzicht vanaf The Helix Bridge - een indrukwekkend staaltje ingenieurskunst dat een populaire plek is geworden voor zowel plaatselijke bewoners als bezoekers.
    1. Als je op zoek bent naar een aantal leuke dingen om te doen in Singapore, hebben we je gedekt. Van het verkennen van de attracties van de stad tot het proeven van het heerlijke eten, er is hier voor ieder wat wils. Dus waar wacht je nog op? Begin nu met het plannen van je reis!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Singapore! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Singapore stuur ons je tip door.