Activiteiten in Split

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Split bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Split biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Split is een van de mooiste en leukste steden van Kroatië. Er zijn hier veel activiteiten om van te genieten, zoals sightseeing, zwemmen, zonnebaden, uit eten gaan en nog veel meer. Hier zijn vijf van de leukste activiteiten in Split:

  1. Wandelen op het nabijgelegen schiereiland Sutivan of in het Nationaal Park Paklenica.
  2. Zwemmen en zonnebaden op de stranden van Split, zoals Bačvice en Zlatni Rat.
  3. Een boottochtje maken naar enkele van de nabijgelegen eilanden, zoals Brač, Hvar, of Šolta.
  4. Een bezoek brengen aan het paleis van Diocletianus en andere historische bezienswaardigheden in de oude binnenstad van Split.
  5. Uitgaan voor een drankje en dansen in enkele van de trendy nachtclubs in Split's levendige Riva promenade aan het water.
    1. Dus, als je een geweldige tijd wilt hebben in Split, zorg er dan voor dat je deze vijf activiteiten checkt! We beloven je dat je niet teleurgesteld zult zijn. En vergeet niet om ons te laten weten hoe je ervaring gaat - we zouden het leuk vinden om er alles over te horen.

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Split! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Split stuur ons je tip door.