Activiteiten in Sydney

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Sydney bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Sydney biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Bent je op zoek naar een aantal leuke dingen om te doen in Sydney? Zo ja, dan zul je genieten van onze lijst van de vijf leukste activiteiten in de stad! Van een bezoek aan de dierentuin tot het controleren van een aantal schattige dieren in het aquarium, er is voor elk wat wils op deze lijst. Dus waar wacht je nog op? Begin met het plannen van je Sydney avontuur vandaag!

  1. Bekijk het uitzicht vanaf de Sydney Harbour Bridge - het is absoluut prachtig!
  2. Wandel door de Royal Botanic Gardens en bewonder de prachtige flora en fauna die er te zien is.
  3. Maak een dagtocht naar het beroemdste strand van Australië, Bondi Beach.
  4. Ga naar Circular Quay en neem de veerboot naar een van de vele prachtige buitenwijken aan de haven van Sydney, zoals Manly of Taronga Zoo.
  5. Proef een paar van Sydney's wereldberoemde hotspots voor fijnproevers, zoals The Rocks of Darling Harbour.
    1. Dus daar heb je het, onze lijst van de 5 leukste dingen om te doen in Sydney. We hopen dat je er net zoveel plezier aan beleeft als wij! Als je op zoek bent naar een beetje meer opwinding in je leven, waarom dan niet proberen een van deze activiteiten uit? Sydney wacht op je.

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Sydney! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Sydney stuur ons je tip door.