Klimaat in Sydney

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Australië is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Sydney voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Sydney gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Sydney. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Sydney? Het weer in Sydney is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Sydney weer.

Antwoord: Sydney heeft een gematigd klimaat, met milde winters en warme zomers. De gemiddelde maximumtemperatuur in januari is 25 graden Celsius (77 graden Fahrenheit), en de gemiddelde minimumtemperatuur in juli is 10 graden Celsius (50 graden Fahrenheit). Sydney heeft ongeveer 13 dagen vorst per jaar.

De stad ontvangt een gemiddelde van 1.237 millimeter (48,8 inch) neerslag per jaar, waarvan het grootste deel valt tijdens de wintermaanden. Sneeuwval is zeldzaam in Sydney, met de mediane sneeuwhoogte is nul centimeter (0 inch).

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.