Veiligheid in Sydney

Is het veilig in Sydney voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Sydney? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Sydney?

Is het veilig in Sydney voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Sydney?

Ja, Sydney is een veilige stad voor toeristen. Het is zelfs een van de veiligste grote steden ter wereld.

Er zijn een aantal voorzorgsmaatregelen die u kunt nemen om veilig te blijven, terwijl in Sydney. Wees je bewust van je omgeving, en vermijd alleen te lopen 's avonds laat. Als je gaat drinken, zorg ervoor dat je een plan hebt om veilig thuis te komen. En altijd houden uw bezittingen in de buurt, vooral bij het reizen met het openbaar vervoer.

Sydney is een geweldige stad voor toeristen, en met een paar verstandige voorzorgsmaatregelen zult u een veilig en plezierig bezoek hebben.

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.