Activiteiten in Taipei

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Taipei bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Taipei biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Taipei is een plaats die zowel modern als traditioneel is, met alle drukte van een stad gecombineerd met de sereniteit van de natuur. Hoewel er veel te doen is in Taipei, zijn dit vijf van de leukste activiteiten.

  1. Bezoek de nachtmarkten en eet je een weg door de lokale keuken - er gaat niets boven Taipei's street food!
  2. Maak een dagtocht naar Yangmingshan National Park om te wandelen en wilde dieren te spotten
  3. Ga naar de wijk Ximending om te winkelen en mensen te kijken
  4. Verken de tempels en heiligdommen die over de stad verspreid liggen
  5. Woon een voorstelling bij in een van Taipei's vele theaters of concertzalen
    1. Als je op zoek bent naar iets leuks om te doen in Taipei, raden we je aan om een (of alle) van deze activiteiten eens te proberen. Of je nu van wandelen, fietsen of kamperen houdt, er is voor ieder wat wils in de hoofdstad van Taiwan. En vergeet niet te genieten van het heerlijke eten terwijl je hier bent -Taiwan staat bekend om zijn geweldige keuken! Heb jij één van deze activiteiten geprobeerd? Wat was jouw favoriet?

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Taipei! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Taipei stuur ons je tip door.