Klimaat in Taipei

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Taiwan is Warm heel jaar door. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Taipei voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Taipei gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Taipei. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Taipei? Het weer in Taipei is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Taipei weer.

Taipei heeft een tropisch savanneklimaat. Er zijn twee seizoenen in Taipei: een heet, nat seizoen van april tot oktober en een koeler, droger seizoen van november tot maart. De gemiddelde jaartemperatuur is 23°C (73°F) en de gemiddelde jaarlijkse neerslag is 1.720 mm (68 in).

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.