Workation in Taipei

Taipei is een bruisende, eclectische stad die voor elk wat wils biedt. Als je op zoek bent naar een geweldige workation bestemming, zoek dan niet verder dan Taipei! Met zijn mix van historische bezienswaardigheden en moderne voorzieningen is Taipei de perfecte plek om op te laden en je werk gedaan te krijgen. Bekijk hieronder enkele van de beste plaatsen om te overnachten in Taipei!

Een workation is wanneer je naar Taipei gaat op een werkvisum. Technisch gezien ben je dus aan het werk terwijl je daar bent. Veel mensen maken echter gebruik van de ontspannen sfeer en de lage kosten van levensonderhoud om geld te sparen en door Azië te reizen. En wie kan het ze kwalijk nemen? Met zijn perfecte weer, heerlijke eten en vriendelijke mensen, Taipei is een ideale plek om te wonen en werken.

Ben je dus op zoek bent naar een unieke manier om te reizen en tegelijkertijd wat werk gedaan te krijgen, dan is een werkvakantie in Taipei perfect voor jou.

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.