Activiteiten in Vilnius

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Vilnius bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Vilnius biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

De Litouwse hoofdstad Vilnius is een charmante stad die bezoekers veel te bieden heeft. Of je nu geïnteresseerd bent in het proeven van de plaatselijke keuken, het verkennen van historische plaatsen, of gewoon wilt genieten van een ontspannen wandeling door de straten, er zijn genoeg activiteiten om je tijdens je bezoek te vermaken. Hier zijn vijf van de leukste activiteiten in Vilnius:

 1. Maak een wandeling door de oude stad en bewonder de prachtige architectuur.
 2. Bezoek een van de vele musea en leer meer over de rijke geschiedenis van Vilnius.
 3. Geniet van een dagje in de natuur in een van de parken of groene ruimtes van de stad.
 4. Proef de heerlijke plaatselijke keuken in een van de restaurants of eetkraampjes in de stad.
 5. Breng een avond door in de stad, geniet van een drankje of twee in een van de levendige bars of clubs van Vilnius.
  1. Als je op zoek bent naar een aantal leuke dingen om te doen in Vilnius, zoek dan niet verder. We hebben de vijf activiteiten op een rijtje gezet waar wij het meest van genoten hebben en waarvan we denken dat jij er ook een leuke tijd aan zult overhouden. Of je nu van kunst of geschiedenis houdt, of gewoon wat wilt lachen, er is hier voor elk wat wils.

    Dus ga erop uit en geniet van alles wat Vilnius te bieden heeft!

    We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Vilnius! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Vilnius stuur ons je tip door.