Activiteiten in Wenen

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Wenen bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Wenen biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Wenen is een stad die bekend staat om zijn weelderige paleizen, klassieke muziek en wereldberoemde kunstmusea. Hoewel al deze dingen zeker de moeite waard zijn, is er in Wenen meer te beleven dan alleen de historische bezienswaardigheden. Als je op zoek bent naar een aantal leuke activiteiten om te genieten in deze prachtige stad, hier zijn vijf ideeën om je op weg te helpen!

  1. Woon een klassiek concert bij in de Musikverein.
  2. Maak een rondleiding door de Ringstrasse en leer meer over de geschiedenis ervan.
  3. Bezoek het Kunsthistorisches Museum en bewonder de kunstcollecties.
  4. Spendeer een middag aan een wandeling door de Weense bossen.
  5. Proef de beroemde koffie en het gebak van Wenen in een van de vele cafés.
    1. Als je op zoek bent naar een leuke stedentrip, dan is Wenen the place to be. Met tal van activiteiten om je bezig te houden, zijn we er zeker van dat je hier een geweldige tijd zult hebben. Dus waarom boek je je reis niet nu en ontdek je zelf niet waar al die ophef over gaat?

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Wenen! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Wenen stuur ons je tip door.