Klimaat in Wenen

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Oostenrijk is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Wenen voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Wenen gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Wenen. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Wenen? Het weer in Wenen is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Wenen weer.

Het klimaat in Wenen is gematigd. De gemiddelde temperatuur varieert van 18 graden Celsius (64 graden Fahrenheit) in de winter tot 25 graden Celsius (77 graden Fahrenheit) in de zomer. Er valt ook redelijk wat regen, met een gemiddelde van ongeveer 944 mm (37 inch) per jaar.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.