Emigreren naar Valencia

De betekenis van emigreren is simpelweg: ‘het vertrek uit een woonplaats, natuurlijke omgeving of land om ergens anders te gaan leven of wonen’. Er zijn een aantal redenen waarom mensen ervoor kiezen om naar Valencia te emigreren.

Valencia is een prachtige stad die expats veel te bieden heeft. Maar voordat je je koffers kunt gaan pakken, moet je aan een paar eisen voldoen. Allereerst moet je in het bezit zijn van een geldig paspoort en in goede gezondheid verkeren. U moet ook kunnen aantonen dat u over voldoende financiële middelen beschikt om uzelf in Spanje te kunnen onderhouden. En tenslotte moet u kunnen aantonen dat u over enige basiskennis van het Spaans beschikt.

Als je aan al deze criteria voldoet, dan is het tijd om je verhuizing te gaan plannen! Valencia is een geweldige plek om te wonen, en ik weet zeker dat je het er geweldig zult vinden. Veel succes!

Onze bezoekers aan het woord:

Hallo, ik ben Tess. Ik ben twee jaar geleden naar Valencia verhuisd en ik geniet er met volle teugen van! Ik ben getrouwd en heb een dochter en twee zonen; mijn man en ik zijn erg gezegend. We genieten ervan om samen te winkelen, gezond te leven en te mediteren.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.