Veiligheid in Valencia

Is het veilig in Valencia voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Valencia? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Valencia?

Is het veilig in Valencia voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Valencia?

Valencia is een veilige stad voor toeristen. Maar zoals bij elke buitenlandse stad is het altijd belangrijk dat je je bewust bent van je omgeving en elementaire voorzorgsmaatregelen neemt, zoals 's avonds niet alleen lopen of geen grote sommen contant geld bij je dragen.

De plaatselijke bevolking is vriendelijk en gastvrij en zal u graag helpen als u aanwijzingen of advies nodig hebt. Neem wel de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen tegen zakkenrollers en kleine criminaliteit, die helaas veel voorkomen in toeristische bestemmingen over de hele wereld. Geniet van uw verblijf in Valencia!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.