Kaart Krakow

De plattegrond van Krakau ziet eruit als een prachtig wandtapijt dat met de hand is geweven. De stad wordt omringd door bossen en heuvels, en de rivier de Wisla kronkelt zich een weg door het hart van het geheel. Krakau is een van de oudste steden van Europa, en de geschiedenis is in elke straat en in elk steegje te zien.

Als je op zoek bent naar een plek om te verblijven, zou ik de Oude Stad aanraden. Het zit vol met charmante hotels, restaurants en cafés. En als u op zoek bent naar iets om te doen, moet u zeker een kijkje nemen op de Grote Markt - het is een van de grootste pleinen in Europa!

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Krakow je het beste verblijft! Ga je vooral naar Krakow om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Krakow is bijvoorbeeld .

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Krakow. 

Met behulp van een plattegrond van Krakow kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.