Klimaat in Krakow

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Polen is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Krakow voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Krakow gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Krakow. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Krakau? Het weer in Krakau is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Krakau weer.

Krakau heeft een gematigd klimaat met vier duidelijke seizoenen. De zomers zijn warm en zonnig met gemiddelde temperaturen van rond de 24 graden Celsius, terwijl de winters koud en sneeuwzeker zijn met temperaturen die dalen tot -5 graden Celsius. De lente en de herfst zijn beide mild met gemiddelde temperaturen van rond de 12-15 graden Celsius.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.