Veiligheid in Krakow

Is het veilig in Krakow voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Krakow? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Krakow?

Is het veilig in Krakau voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Krakau?

Krakau is een prachtige stad waar veel te zien en te doen is - en ja, het is er veilig voor toeristen. Maar zoals in elke grote stad is het belangrijk om een paar voorzorgsmaatregelen te nemen: laat je bezittingen niet onbewaakt achter in drukke gebieden, let altijd goed op je omgeving en ga 's nachts niet alleen op pad.

Dat gezegd hebbende, Krakau is over het algemeen erg veilig en heeft een laag misdaadcijfer. Het is zeer onwaarschijnlijk dat u hier problemen zult ondervinden. Geniet van uw bezoek!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.