Kaart Lissabon

De kaart van Lissabon is heel interessant omdat hij bestaat uit een reeks heuvels. Dit maakt het een aantrekkelijke stad voor toeristen, omdat ze kunnen genieten van een prachtig uitzicht vanaf verschillende punten in de stad. Het kan echter ook de weg moeilijk maken, dus bestudeer de kaart goed voordat u op ontdekkingstocht gaat

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Lissabon je het beste verblijft! Ga je vooral naar Lissabon om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Lissabon is bijvoorbeeld Penha De Franca.

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Lissabon. 

Met behulp van een plattegrond van Lissabon kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.