Kaart Sao Paulo

Hier is een kaart van Sao Paulo voor u! Zoals je kunt zien, is de stad verdeeld in een rasterpatroon, met lanen die van oost naar west lopen en straten die van noord naar zuid lopen. In het centrum van de stad bevinden zich de meeste grote bedrijven en overheidsgebouwen, terwijl de buitenwijken meer woonwijken zijn.

Er zijn ook een aantal parken en groene ruimtes verspreid over Sao Paulo, die de inwoners een onderbreking bieden van de drukte van het stadsleven.

Bedenk van tevoren in welk gedeelte van Sao Paulo je het beste verblijft! Ga je vooral naar Sao Paulo om te werken? Zoek dan een hotel of airbnb in de buurt van leuke co working plekken. 

En hou je ervan om in de avond lekker ergens te gaan eten? Zoek dan juist een wijk op met veel leuke restaurantjes. Een populaire buurt in Sao Paulo is bijvoorbeeld Higienópolis.

Kies voor een locatie die centraal ligt of makkelijk te bereiken is met het openbaar vervoer of taxi. Zo kun je ook makkelijk alle leuke bezienswaardigheden bezoeken. 

Het is altijd handig om een metro- of trein station dicht bij je gehuurde woning of hotel te hebben! Ook handig om van tevoren te weten tot hoe laat het openbaar vervoer nog rijdt in Sao Paulo. 

Met behulp van een plattegrond van Sao Paulo kun je dus een mooie locatie in de stad uitzoeken die voldoet aan al jouw behoeften. 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.