Klimaat in Sao Paulo

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Brazilië is Warm heel jaar door. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Sao Paulo voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Sao Paulo gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Sao Paulo. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Sao Paulo? Het weer in Sao Paulo is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Sao Paulo weer.

Sao Paulo heeft een gematigd klimaat met gemiddelde temperaturen die variëren van 18-25 graden Celsius. De stad kent vier seizoenen: winter (juni-augustus), lente (september-november), zomer (december-februari), en herfst (maart-mei).

De zomer is over het algemeen het heetste seizoen, met een hoge luchtvochtigheid en af en toe een bui. De winter is het koelste seizoen, met een lagere luchtvochtigheid en af en toe een koufront dat lichte sneeuwval kan brengen in hoger gelegen gebieden. Lente en herfst zijn milde, aangename seizoenen met zonnige dagen en gematigde temperaturen.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.