Veiligheid in Sao Paulo

Is het veilig in Sao Paulo voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Sao Paulo? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Sao Paulo?

Is het veilig in Sao Paulo voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Sao Paulo?

Ja, Sao Paulo is veilig voor toeristen. Natuurlijk is het, zoals in elke grote stad, altijd belangrijk om op je hoede te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen tegen zakkenrollers en andere kleine criminelen. Maar met een beetje gezond verstand, zul je geen problemen hebben om te genieten van je tijd in deze bruisende metropool.

Een woord van voorzichtigheid: Sao Paulo kan in de zomermaanden behoorlijk heet zijn, dus zorg ervoor dat je veel water drinkt en zonnebrandcrème draagt als je langere tijd buiten bent. En vergeet niet te genieten van de restaurants en het nachtleven van wereldklasse in de stad! Er is voor elk wat wils in Sao Paulo.

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.