Klimaat in Ko Phangan

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Thailand is Warm heel jaar door. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Ko Phangan voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Ko Phangan gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Ko Phangan. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Ko Pha Ngan? Het weer in Ko Pha Ngan is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Ko Pha Ngan weer.

Het klimaat op Ko Pha Ngan is tropisch, dus het is het hele jaar door heet en vochtig. De temperatuur ligt meestal gemiddeld rond de 30 graden Celsius (ongeveer 70-100 graden Fahrenheit). December tot en met maart is het droge seizoen, maar zelfs dan kan het behoorlijk vochtig zijn. April tot november is het regenseizoen, en het regent echt hard van juni tot september.

Als je op zoek bent naar een plek met constant mooi weer, dan is Ko Pha Ngan niet de plek voor je. Echter, als je het niet erg vindt om af en toe een beetje regen te hebben en je bent op zoek naar een exotisch tropisch eiland om te verkennen, dan is Ko Pha Ngan zeker de moeite waard om te bekijken. Veel plezier!

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.