Klimaat in Ljubljana

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Slovenië is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Ljubljana voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Ljubljana gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Ljubljana. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Ljubljana? Het weer in Ljubljana is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Ljubljana weer.

Het klimaat in Ljubljana is continentaal, met milde zomers en koude winters. De gemiddelde temperatuur in juli is ongeveer 21 graden Celsius (70 graden Fahrenheit), en de gemiddelde temperatuur in januari is ongeveer 1 graad Celsius (34 graden Fahrenheit). De neerslag is relatief gelijkmatig over het jaar verdeeld, dus je kunt vrijwel elk moment van het jaar regen of sneeuw verwachten.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.