Veiligheid in Ljubljana

Is het veilig in Ljubljana voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Ljubljana? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Ljubljana?

Is het veilig in Ljubljana voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Ljubljana?

Ja, het is veilig voor toeristen in Ljubljana. Er zijn een paar dingen waar je op moet letten, zoals kleine criminaliteit en oplichting, maar over het algemeen is de stad erg gastvrij en gezellig.

Enkele van de beste gebieden om te verkennen zijn de oude binnenstad en langs de rivier, waar u tal van bars, restaurants en culturele attracties vindt. Bezoek zeker ook het kasteel van Ljubljana en het meer van Bled als je in de stad bent - beide zijn prachtig en zeker een bezoek waard!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.