Klimaat in Palawan

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Filippijnen is . 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Palawan voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Palawan gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Palawan. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Palawan? Het weer in Palawan is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Palawan weer.

Het klimaat in Palawan is prachtig, met een gemiddelde temperatuur van rond de 26 graden Celsius. Het is een tropisch paradijs, dus de luchtvochtigheid is hoog en het regent vaak, maar dat draagt alleen maar bij aan het weelderige landschap en maakt dat de temperaturen verfrissend aanvoelen. De beste tijd voor een bezoek is van december tot mei, wanneer het weer op zijn rustigst en aangenaamst is.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.