Klimaat in Riga

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Letland is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Riga voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Riga gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Riga. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Riga? Het weer in Riga is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Riga weer.

Het klimaat in Riga is gematigd. De gemiddelde luchttemperatuur varieert van -2,2 graden Celsius in januari tot 17,3 graden Celsius in juli. De gemiddelde neerslag bedraagt 602 millimeter per jaar, met de regenachtigste maanden mei tot en met augustus. De stad heeft elke winter te maken met redelijk wat sneeuwval, met gemiddeld 36 dagen sneeuw per jaar.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.