Klimaat in Sarajevo

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Bosnië is Seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Sarajevo voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Sarajevo gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Sarajevo. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Sarajevo? Het weer in Sarajevo is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Sarajevo weer.

Het klimaat in Sarajevo is gematigd continentaal. Dit betekent dat de zomers warm en vochtig zijn, terwijl de winters koud en droog zijn. De meeste neerslag valt in de vorm van sneeuw in de winter, terwijl de zomermaanden vrij droog zijn. De gemiddelde jaarlijkse temperatuur is ongeveer 10 graden Celsius (50 graden Fahrenheit).

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.