Veiligheid in Sarajevo

Is het veilig in Sarajevo voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Sarajevo? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Sarajevo?

Is het veilig in Sarajevo voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Sarajevo?

Het is veilig voor toeristen in Sarajevo, zolang ze dezelfde voorzorgsmaatregelen nemen die ze in elke andere stad zouden nemen.

Sarajevo is een prachtige stad met een rijke geschiedenis, en het is zeker een bezoek waard. Gebruik je gezond verstand en neem dezelfde voorzorgsmaatregelen die je in elke andere stad zou nemen - laat je bezittingen niet onbewaakt achter, wees je bewust van je omgeving, enz. - en je zult een geweldige tijd hebben. Veel plezier!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.