Veiligheid in Coimbra

Is het veilig in Coimbra voor toeristen en digital nomads? En hoe zit het met de criminaliteit in Coimbra? Kun je bijvoorbeeld veilig alleen reizen in Coimbra?

Is het veilig in Coimbra voor toeristen en digital nomads? Hoe zit het met de criminaliteit in Coimbra?

Ja, het is veilig voor toeristen in Coimbra. Er is een klein beetje criminaliteit in de stad, maar het is niet gevaarlijker dan in andere grote steden. Zoals in elke stad is het belangrijk dat u op uw hoede bent voor de omgeving en uw bezittingen niet onbewaakt achterlaat in drukke gebieden.

Coimbra is een prachtige stad met een rijke geschiedenis en veel dingen te zien en te doen. Ik raad u ten zeerste aan hier enige tijd door te brengen als u Portugal bezoekt. Er zijn tal van hotels, restaurants en andere voorzieningen voor toeristen, dus je zult geen moeite hebben om te vinden wat je nodig hebt. Bedankt voor het vragen!

Let op: Deze content is ingezonden door een lezer. Doe altijd je eigen research en vraag mogelijk informatie op bij de Nederlandse ambassade voor de laatste updates.

 

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.