Activiteiten in Boedapest

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Boedapest bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Boedapest biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Als je op zoek bent naar een stedentrip die je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat zal vermaken, dan hoeft je niet verder te zoeken dan Boedapest. Deze bruisende metropool heeft iedereen wel iets te bieden, van geschiedenisliefhebbers tot adrenalinejunkies. Hier zijn vijf van de leukste activiteiten in Boedapest:

  1. Klim naar de top van de Gellért-heuvel voor een van de meest adembenemende uitzichten over Boedapest.
  2. Maak een boottocht op de Donau voor een andere kijk op het stadsbeeld.
  3. Slenter door de markthallen van Váci utca voor wat lokale smaak en unieke souvenirs.
  4. Slenter door de barokke architectuur van de Andrássy Avenue.
  5. Laat je verwennen in een van de beroemde thermale baden van Boedapest.

Als je op zoek bent naar een leuke stedentrip, kijk dan niet verder dan Boedapest. Deze vijf activiteiten zullen je dag en nacht vermaken. En maak je geen zorgen als je de taal niet kent - de meeste inwoners zijn blij om toeristen in nood te helpen. Dus waar wacht je nog op? Begin nu met het plannen van je reis!

We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Boedapest! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Boedapest stuur ons je tip door.