Activiteiten in Brussel

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Brussel bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Brussel biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Brussel is een stad die eindeloos veel activiteiten en attracties te bieden heeft voor bezoekers. Van de ongelooflijke restaurants tot de fascinerende musea, er is voor elk wat wils in deze bruisende stad. Als je op zoek bent naar ideeën over wat te doen tijdens je bezoek aan Brussel, bekijk dan onze lijst met de vijf beste activiteiten in de stad. Je zult niet teleurgesteld zijn!

  De 5 leukste activiteiten in Brussel:

  1. Dwaal door het prachtige oude stadscentrum en bewonder de architectuur.
  2. Proef van de heerlijke Belgische chocolade en het bier.
  3. Maak een wandeling in een van de vele Brusselse parken.
  4. Bezoek enkele van de beroemde musea van de stad, zoals het Musée Magritte of het Musée d'Art Moderne.
  5. Klim naar de top van het Atomium voor een fantastisch uitzicht over Brussel.
   1. Dus, als je op zoek bent naar een leuke tijd in Brussel, zorg er dan voor dat je één (of alle) van deze activiteiten checkt! En laat ons zeker weten hoe het gaat.

    We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Brussel! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Brussel stuur ons je tip door.