Klimaat in Brussel

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in België is seizoensgebonden. 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Brussel voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Brussel gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Brussel. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Brussel? Het weer in Brussel is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Brussel weer.

Het klimaat in Brussel is gematigd, met gemiddelde temperaturen tussen 18-22 graden Celsius (64-72 graden Fahrenheit). De stad heeft elk jaar te maken met redelijk wat neerslag, en de winters kunnen kil zijn met af en toe sneeuwval.

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.