Activiteiten in Davao

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Davao bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Davao biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Davao is de op twee na grootste en dichtstbevolkte stad van de Filipijnen. Het is een geweldige plek om te bezoeken, of je nu op zoek bent naar avontuur of gewoon lekker wilt relaxen op het strand. Hier zijn vijf activiteiten die volgens ons het leukst zijn in Davao:

  1. Bungeejumpen - Bij deze adrenalinepompende activiteit spring je van een hoogte van meer dan 160 voet!
  2. Klifduiken - Neem een duik in het kristalheldere water van Davao's kustlijn van hoogtes tot 40 voet!
  3. Wildwater rafting - Ga de woeste stroomversnellingen van de Davao rivier te lijf voor een onvergetelijke thrill ride!
  4. Ziplinen - Vlieg door de boomtoppen op een zipline parcours dat een prachtig uitzicht biedt op Mount Apo en de Golf van Davao!
  5. Parachutespringen - Ervaar een ware "rush" als je uit een vliegtuig springt en een vrije val maakt naar de aarde beneden!
    1. Davao is een geweldige stad om te verkennen en er zijn tal van activiteiten die je bezig kunnen houden. We hopen dat je de kans krijgt om een aantal van deze leuke activiteiten te bekijken tijdens je verblijf in de stad.

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Davao! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Davao stuur ons je tip door.