Workation in Davao

Een workation is de perfecte manier om er even tussenuit te zijn en toch nog wat werk gedaan te krijgen. Als je je afvraagt hoe een workation in Davao eruit ziet, dan staat je iets te wachten! Van de luxe hotels tot het heerlijke eten, er is voor elk wat wils in deze bruisende stad. Dus of je nu op zoek bent naar ontspanning op het strand of naar verkenning van alles wat Davao te bieden heeft, een werkstage hier wordt vast onvergetelijk.

Een workation is een term die in Davao City bedacht werd en die verwijst naar een vakantie waarbij je ook wat werk doet.

Het idee erachter is dat je meer gedaan kunt krijgen als je in een omgeving bent waar je geconcentreerd bent en niet de afleiding van thuis hebt. Plus, het is een mooie manier om nieuwe plaatsen te zien en andere culturen te leren kennen, terwijl je toch wat werk gedaan krijgt. Davao City is de perfecte plaats voor een werkstage omdat het zo'n bruisende en levendige stad is waar van alles te doen is.

Je kunt de markten verkennen, wandelingen maken in de bergen, of uitstapjes maken naar de stranden.

Ben je dus op zoek bent naar een unieke manier om te reizen en tegelijkertijd wat werk gedaan te krijgen, dan is een werkvakantie in Davao perfect voor jou.

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.