Klimaat in Davao

Het weer en temperatuur is voor veel mensen een belangrijke factor bij het kiezen van een plek om te wonen en werken. Het klimaat in Filippijnen is . 

Bekijk bijvoorbeeld weeronline voor de huidige weersverwachting voor Davao voor 14 dagen. Ook zoek je daar makkelijk op wat de  temperatuur in Davao gemiddeld is voor een bepaalde maand. 

Op deze manier kijk je van tevoren dus wat de beste reistijd is voor Davao. 

Zit jij te twijfelen om remote te werken vanaf Davao? Het weer in Davao is natuurlijk belangrijk. Op digitalnomad.nl lees jij daarom onze bevindingen over Davao weer.

Het klimaat in Davao is tropisch, en het kent twee seizoenen: een droog seizoen van december tot mei, en een nat seizoen van juni tot november. De gemiddelde temperatuur ligt rond de 26 graden Celsius (79 graden Fahrenheit), maar het kan er zo heet worden als 38 graden Celsius (100 graden Fahrenheit) of zo koel als 21 graden Celsius (70 graden Fahrenheit).

De stad staat ook bekend om zijn tyfoons, die meestal voorkomen van juli tot oktober. Zorg er dus voor dat je je regenjas en paraplu inpakt 😉

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.