Activiteiten in Guanajuato

Of je nu op citytrip van 2 dagen in Guanajuato bent of er een maand verblijft om (online) te werken en in je vrije weekend wat leuks wilt doen op zondag. Guanajuato biedt jou genoeg mooie bezienswaardigheden en mogelijkheden voor excursies.

Guanajuato is een charmante koloniale stad in het hart van Mexico. Gevuld met smalle steegjes, mooie kerken, en kleurrijke huizen, is er genoeg te zien en te doen in Guanajuato. Als je op zoek bent naar iets leuks en leuks om te doen terwijl je in deze prachtige stad bent, bekijk dan deze vijf activiteiten:

  1. Drink pulque bij La Hacienda de los Morales
  2. Neem een duik in het Pipilabad
  3. Klim naar de top van de Cupola in Templo de San Cayetano
  4. Bewonder de mummies in El Museo de las momias
  5. Koop wat handwerk van de ambachtslieden op de markt.
    1. Als je op zoek bent naar een geweldige tijd in een geweldige stad, kijk dan niet verder dan Guanajuato. Deze vijf activiteiten zullen je hart zeker sneller doen kloppen en je achterlaten met een paar geweldige herinneringen. Dus waar wacht je nog op? Pak je spullen!

      We hopen dat je de kans krijgt om tijdens je verblijf alles te ervaren wat deze mooie stad te bieden heeft. Wat je ook kiest om te doen, je zult zeker een geweldige tijd hebben in Guanajuato! 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op. Heb jij zelf een top bezienswaardigheid in Guanajuato stuur ons je tip door.