Workation in Guanajuato

Een workation is een nieuw soort vakantie die werk en spel combineert. Het is de perfecte manier om een pauze van kantoor te nemen zonder de stad echt te verlaten. En Guanajuato, Mexico is de perfecte plaats om dat te doen! Met zijn verbluffende koloniale architectuur en eindeloze culturele attracties kom je nooit dingen tekort om te doen.

Maar het beste van alles is dat de kosten van levensonderhoud in Guanajuato een fractie zijn van wat je in de meeste andere grote steden zou betalen. Dus waarom zou je jezelf dit jaar niet trakteren op een werkvakantie? Kom alles ontdekken wat Guanajuato te bieden heeft!

Een workation is een vakantie die ook een werkreis is. Je gaat misschien naar een nieuwe plaats om de bezienswaardigheden te verkennen en ervan te genieten, maar je maakt ook elke dag tijd vrij om wat werk te doen. Dit soort reis kan echt geweldig zijn voor mensen die een onderbreking van hun gebruikelijke routine nodig hebben, maar niet helemaal willen loskoppelen van hun werk.

Het kan ook nuttig zijn als je veel werk hebt dat gedaan moet worden en je dat allemaal in één keer gedaan wilt krijgen. Guanajuato is een geweldige plaats voor een werkstage omdat het vol is met prachtige landschappen en historische bezienswaardigheden, maar het is ook centraal gelegen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. De mensen zijn vriendelijk en gastvrij.

Ben je dus op zoek bent naar een unieke manier om te reizen en tegelijkertijd wat werk gedaan te krijgen, dan is een werkvakantie in Guanajuato perfect voor jou.

 

Deze tekst is met zorg samengesteld, maar kan eventuele fouten bevatten. De redactie is niet op alle locaties zelf geweest, maar krijgt veel tips ingezonden door Nederlandse nomads. Mocht er een fout zijn op deze pagina, neem dan contact met ons op.